dilluns, 28 d’agost del 2017

Apunts sobre els transports "Colectivos" i taxis de Perú

Impossible quants vehicles en el Perú realitzant aquest servei.

Es creu que a Lima, existeixen uns 80 Mil taxis i uns 15 Mil Colectivos

Els serveis "Colectivos" en la ciutat de Lima, realitzant més de 652 rutes de transport urbà administrades per 308 empreses de transport. El govern municipal de Lima també està intentant crear línies fitxes de Colectivos,

Cusco

Hyundai, Cusco

Hyundai, Cusco

Hyundai, Cusco

Cusco

Cusco

Mitsubishi Fuso Rosa

Lima

Lima

Lima

Lima

Lima
Des de fa uns anys el govern municipal de Lima intenta posar orde, en l'any 2014 els taxis a Lima, es van començar a distingir amb franges (quadres negres i grocs si és independent, quadres negres i blancs si pertany a una empresa), no obstant això aquesta mesura va ser retirada per impopular. Els vehicles no compten amb taxímetres pel que el preu de la tarifa es negocia al moment de prendre el servei. Igualment intenta, frenar els taxis sense llicència, entre els quals figurant molts tricicles en les barriades més pobres.

No obstant això, existeixen nombroses empreses privades de radiotaxi que brinden servei porta a porta i ofereixen un servei confiable i segur. D'altra banda també existeixen empreses de taxi "Remisse" per a serveis entre l'aeroport internacional i els diferents hotels que posseeix la ciutat. 
 
Lima

Lima

Lima
  Igualment existeixen línies de bus turístic a Lima: Mirabus, Arequipa; Tramvia Tours, Cuzco: Sighseeing Cusco City i a altres ciutats.

 Hyundai, Bus turistic Lima



JAC - Bus turistic, Arequipa

ByD - Sighseeing, Cuzco

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada