divendres, 12 de maig del 2017

Alguns autobusos de PostAuto.


Aquesta companyia és coneguda segon les diferents llengües oficial de suïssa com a: PostAuto Schweiz, CarPostal Suisse, AutoPostale Svizzera i Auto da Posta Svizra.

És una companyia subsidiària dels correus suïssos, que proporciona serveis d'autobús a nivell, municipal, regionals i rurals per a tot Suïssa, i també a regions de França i Liechtenstein.

El servei PostAuto va evolucionar a partir dels serveis de les diligències que portaven passatgers i correu, per a Suïssa, cap a un servei motoritzat del servei postal suïs, que va establir el servei Postbus pel transport de passatgers i correu.

En l'any 2005 es va crear PostAuto, com companyia filial dels correus suïssos (la matrícula dels autobusos vàrem canviar "P" pròpia del servei de correus per les lletres corresponent del Cantó al qual pertany).

Els autobusos són operats per PostAuto amb una lliurea de color groc distintiva i el toc de botzina de tres tons, són una de les icones suïsses per excel·lència.


Prémer per sentir el so del Posthorn.

El Posthorn és el logotip dels autobusos i d'altres llocs relacionats. En algunes carreteres de muntanya, el senyal de trànsit del Posthorn groc sobre un fons blau, significa que els autobusos de PostAuto, tenen prioritat sobre la resta del trànsit.


Saurer Alpenwagen III

Saurer L4C

Saurer HR 525-35 - Grimsel Pass
Mercedes-Benz O 405

Mercedes-Benz O 550 Integro- Pass Fuorn

Neoplan Euroliner N1316ü - Brig

Neoplan N44 Centroliner -  Unterwasser
HESS BD-N1A-T- Schwagalp

HESS BD-N1A-T- Schwagalp

IVECO Irisbus Crossway 

MAN Lions City U/TU - Chur 
Setra S313UL- Saas-Fee

Solaris  Urbino 12- Oberburen

Volvo 8700LE - Diavolezza

Volvo 8700LE - Punt Muralg

VW LT 35 TDI      (J.Schanfelberger) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada