dilluns, 1 de gener del 2018

De Sevilla a Cadis, amb tren.

Aprofitant que estàvem a Sevilla vàrem viatjar a Cadis, ciutat natal dels meus avis paterns.
Viatgen tant d'anada com de tornada al fem amb tren, "Media Distancia" sèrie 449, al d'anada provenia de Còrdova i el de tornada anava fins a Jaén.



Estació ADIF Sevilla Santa Justa.

Sevilla Santa Justa és la principal estació ferroviària de la ciutat espanyola de Sevilla. Va ser inaugurada el 2 de maig de 1991. És una estació de grans dimensions atès que abasta una superfície total de 80.000 m².









Antiga estació de Plaza de Armas.

L'estació de Plaza de Armas, coneguda popularment com a estació de Còrdova, va ser una estació ferroviària, construïda per la companyia ferroviària Madrid-Saragossa-Alacant (MZA), segons el projecte de l'enginyer portuguès Sr. José Santos Silva, i va ser inaugurada el 18 de març de l'any 1901. D'estil Neomudéjar està inspirada en la Mesquita de Tànger i al Pati dels Lleons de l'Alhambra de Granada. Avui és un centre comercial.





Estació ADIF de Cadis.

L'estació de Cadis és la principal estació de ferrocarril de la ciutat espanyola de Cadis, sent una estació terminal (en cul de sac). És una estació de disseny modern inaugurada en l'any 2002. L'edifici de l'antiga estació, està tancat al públic i va ser construïda per la Companyia dels Ferrocarrils Andalusos i inaugurada en l'any 1905 i se situa al costat del port de Cadis i l'edifici de duanes, i per davant de la nova estació d'ADIF.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada