dilluns, 7 de juny del 2021

Autobusos i autocars de Catalunya (CIII)

Alguns autobusos i autocars de diverses companyies.

Autocares Bello: Empresa fundada l'any 1964 es dedica al lloguer d'autocars per al transport de viatgers, amb seu a Santa Coloma de Gramenet.
Grupo Hispa Bus: Aquesta empresa neix fa més de trenta anys per a donar servei al transport de viatgers.
L'experiència adquirida en el desenvolupament de la seva activitat va revelar la necessitat de molts professionals de comptar amb un servei de suport multisectorial que els permetés l'accés a prestacions com el manteniment mecànic, la compravenda de vehicles professionals, el lloguer sense conductor, pupil·latges, lloguer d'espais per a oficines, etc. Per a satisfer aquesta necessitat neix el Grup Hispa Bus, amb seu a Cornella del Llobregat.
Incoming Bull: És un operador turístic, que ofereix els seus serveis a Espanya i Portugal, amb seu al Polígono Industrial Guadalhorce de Màlaga.
Autocars Pujol (Moventis): Aquesta empresa pertany al grup Moventis, es dedicà al lloguer d'autocars i explota línies urbanes i interurbanes del Maresme Nord i de la Costa Brava, amb seu a Lloret de Mar.
Autocares Nika SL: És una empresa familiar dedicada al transport discrecional de viatgers, fundada l'any 1972, amb seu a la ciutat de Tarragona.
Plana: Empresa Plana, matriu d'un grup més ampli d'empreses, amb seu a Tarragona.
Swissport Handling SA España: Pertany al grup internacional Swissport, dedicada als serveis terrestres aeroportuaris, que inclouen serveis de passatgers i manipulació de rampa, amb seu a l'Aeroport Barcelona-El Prat Josep Tarradellas, el Prat de Llobregat.
Transfers Crew BCN SL: Empresa dedicada al trasllat de tripulacions aèries dins de l'aeroport i des de l'aeroport als allotjaments de descans de les tripulacions de vol i viceversa, amb seu a Sant Boi del Llobregat.

Bello 54 - Man 18.410 Irizar PB - 4378 FWJ - c. de Josep Garí BCN.


HispaBus - Man 14-290 Beulas Spica - 3574 JMM - c. d'Isaac Newton, BCN.


HispaBus - Man 18.480 Noge Titanium - 4292 KDH, BCN.


Incoming Bull 414 - VDL Futura HD - 2572 KWD - Av Meridiana, BCN.


Moventis 318 (Pujol) - Mitsubishi Ayats Platinum Open Top - 1032 GNK - Lloret de Mar.


Nika - Iveco CC100 Ferqui Nora - 1650 KKT - C. d'Isaac Newton, BCN.


Nika - Volvo B11R Sunsundegui SC7 - 3883 KBW – Salou.


Plana 80 - Pegaso 5226 Noge Xaloc III - T-6453-AH – Reus.


Swissport - Noge Cittour Max - Aeroport Barcelona-El Prat "Josep Tarradellas", El Prat del Llobregat.


Transfers-Crew - MAN 11.220 HOCL Noge Touring - 5396 FDK - Aeroport Barcelona-El Prat "Josep Tarradellas", El Prat del Llobregat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada