divendres, 13 d’abril del 2018

Un nou invent de L’ajuntament de Barcelona, a l’Avinguda de Vallcarca.

La nostra alcaldessa i les seves companyes, no saben que fer per complicar la vida de la gent.


En la part superior de l'Avinguda de Vallcarca, hi han instal·lat un tram "carril bici", que ve d'enlloc, no contacta amb cap altre carril bici ni va enlloc, ja que tampoc connecta amb cap altre carril bici. Aquest nou carril bici de sol un sentit de circulació ascendent, té una minsa utilització (en dues hores han passat dos ciclistes).


Els ciclistes que pujant per la part inferior de l'Avinguda de Vallcarca, en arribar a l'encreuament amb el carrer d'Esteve Terrades, on existeix un carril bici de doble sentit de circulació, continuen per la vorera del costat Besos d'aquest carrer, per la zona enjardinada en direcció Tibidabo. L'entrada i sortida d'aquest carril bici del carrer d'Esteve Terrades el deu d'haver dissenyat algú que no va en bicicleta mai, que deu dibuixar els carrils bicis, sobre un planell de paper.


Bé, després d'aquest parèntesi introductori de situació, continuem amb el carril de l'avinguda de Vallcarca, aquest és d'una amplada aproximada de 2,10 metres, la mateixa que la utilitzada en el carril bici de doble sentit del carrer d'Esteve Terrades. Situat entre la vorera del costat Besos i l'espai d'aparcament de cotxes, motos, carrega i descarrega, espai reservat per l'autobús escolar, containers de reciclatge i de brossa.




L'invent ve al fer passar el carril bici, per dins de les tres parades d'autobús que existeixen en aquest tros d'avinguda de Vallcarca.

TMB - Parada 478 Av Vallcarca- CM Delfos.







TMB - Parades 47 Parc Sanitari Pere Virgili.



TMB - Parada 1542 Av Vallcarca- Capellades.




L'aparcament per l'autobús escolar és petit (sols cap un autobús) i estret (com de cotxe), si l'autobús aparca correctament, envaeix el carril d'ascendent de l'avinguda de Vallcarca, si aparca deixant el màxim pas possible als vehicles que circulen pel carril ascendent de l'avinguda, sobretot per l'autobús 27 de TMB, es menja el pas de vianants pintat per l'accés a l'autobús escolar.
 





Notes:
Avinguda de Vallcarca: 61 m de desnivell en 928 de recorregut, dona una pendent de 65 0/00.

Carrer d’Esteve Terrades: 37 m de desnivell en 395 de recorregut, dona una pendent de 86 0/00.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada